Özel hastanede bekaret testi

Özel hastanede bekaret testi yapılabilir mi ? ( özel hastanelerin tama yakını sgk anlaşmalı olduğu için devlet hastaneleri ile aynı kurallara dayalı çalışma mecburiyetleri vardır, dolayısı ile isteğe bağlı kızlık zarı muayenesi veya bekaret raporu taleplerinizi mahkeme emri olmadığı müddetçe geri çevireceklerdir) bekaret testi devlet hastanesinde yapılır mı ( yukarıdaki açıklamanın aynısı devlet hastaneleri içinde geçerlidir ) bekaret testi raporu örneği ( bu çok soruluyor ama mahkeme kararı olmadığı sürece bekaret raporu verilemeyeceği için örneğini almanında bir anlamı kalmamaktadır )  bekaret testi evde nasil yapilir ? ( kesin sonuç alamasanızda bir aynanın üzerine çömelip küçük dudakları yani labiumları sağa ve sola çektiğinizde kendi kızlık zarı muayenenizi evde yapmış olursunuz, kesin sonuç değildir )  bekaret kontrolü yaptıranlar resmi kayıtlara geçer mi ? ( sgk anlaşmalı özel hastane, tıp merkezi veya devlet hastanesi yerlerde geçer ) bekaret raporu resmini nerden bulabilirim ?  bekaret raporunda neler yazar ? ( jinekoloğun kızlık zarı üzerindeki izlenimleri yazar )  Kısa açıklamalarla çok sorulan sorulara yanıt vermeye çalıştım ama isterseniz biraz daha açalım durumu :

Özel hastanelerde, bekaret testi yada başka bir deyişle kızlık zarı muayenesi yaptırıp bekaret raporu alırım diye planlarınız varsa bunun nerede ise imkansız olduğunu söyleyebilirim, suistimal ihtimali yüksek olduğu için bekaret raporu yasaklanmış durumdadır, bu durumun bir istisnasıda yok değildir, mesela tecavüz sebebi ile bir davada hakim tespit amaçlı bekaret raporu isteyebilir, ( istemeye mecbur değildir ) bu durumda keyfi olarak bekaret raporu alamayacağınızı anlamışsınızdır. Bakire olduğunuzu gösterir bir belge alamasanız bile kızlık testi yaptırıp sonucu doktorun ağızında şifai olarak işitmek isteyebilirsiniz, bu konuda devlet hastaneleri haricinde tüm sağlık kurumları size yardımcı olabilir, bazı özel hastaneler bu tip talepleri direkt geri çevirebiliyor ama kızlık zarı muayenesine geldiğim gizli kalsın ileride hiçbir kayıtta görünmesin diyorsanız sgk ile anlaşmalı bir kurum yerine özel jinekolog muayenehanelerini tercih edebilirsiniz. .

Sonuç olarak kızlık zarınızın bozulmuş olması veya hala bakire olmanız gibi durumlar tamamen size özel tespitlerdir, bunların bir belge halinde evlenilcek kişiye sunulması, bu şekilde bir ispata ihtiyaç duymak evlilik etiğine aykırıdır, ama bu konudaki toplum baskılarının gücünüde yok farzedemeyiz, bazı ailelerde kızlık zarı bir hayati organla eş değer tutuluyor ve genç bir kızın geleceği tamamen bekaret durumuna endeksleniyor, eğer böyle bir çıkmaz sokakta olduğunuzu hissediyorsanız kalıcı kızlık zarı dikimi gerçek flep yöntemi ile yeniden bakire olmanız mümkündür ve ileri bir tarihte aradan yıllar bile geçse evlendiğinizde kızlık zarı kanama ihtimali normal bakire bayanlarla benzer olacağını bilmek içinizi rahatlatacaktır. Kızlık zarı dikimi gerçek flep metodunun nasıl yapıldığı ve güncel kızlık zarı dikimi fiyatları için  yazabilirsiniz, yada dan direkt arayabilirsiniz. Kanunlar ve etik kurallar sebebi ile sitelere direkt fiyat yazmıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bekaret testi devlet hastanesinde yapılır mı ?

Kızlık raporu nasıl alınır ?

Bekaret kontrolü yaptıranlar

Önemli yasal uyarı

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.