Bekaret raporu

Bekaret raporu ilk bakışta eski dönemlerden kalma bir belge gibi gelse bile hala bir çok bayan tarafından istenilen ve doktorlardan talep edilen bir evraktır, ama maalesef günümüzde hiçbir sağlık kurumu isteğe bağlı olarak bekaret raporu veremez, bunun için mahkeme kararı gerekir, yani gerçekten açılmış bir cinsel saldırı davası sonucunda Eğer hakim karar verirse hastaneye sevk ederek bekaret raporu isteyebilir. Bunun dışında keyfi olarak bir bayan ben bakireliğini ispat etmek istiyorum o yüzden bekaret raporu çıkarttırmak için geldim diye başvuramıyor. Tabii bunun yanında Kızlık zarı muayenesi yapma konusunda özel sağlık kuruluşları açısından ve özel Jinekolog muayenehanelerinde bir sınırlama yoktur  ama muayene sonucunu bir evrakı yazıp beraberinizde vermek mümkün olmayacaktır ancak size özel bilgi olarak Bekaret durumunuz, kızlık zarınızın çeşidi, yırtılma varsa Bununla ilgili ayrıntılar, kızlık zarı zedelenmesi, kızlık zarı üzerindeki çentikler ve yakın zamanda kızlık zarı bozulması söz konusu ise Bununla ilgili detaylar söylenebilir. Bu konuda aklımıza takılan birçok şey olabiliyor bize soru sormak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz Bütün sorularınız yorum olarak cep telefonu ekranıma düşüyor Dolayısıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede size cevap yazabiliyorum.

Bekaret raporunu konu olan kızlık zarı muayenesinde bakireliğinin bozulmuş olduğunu tespit edersek isteğinize bağlı olarak kızlık zarı dikimi yapabiliyoruz bu konuda hangi aralıkta kızlık zarı dikim ücretleri uyguladığındığını öğrenmek için bizi telefonunu arayabilirsiniz veya  üzerinden mesaj atarak güncel fiyat listemizi isteyebilirsiniz. Kanunlar ve etik sebeplerle sitelere fiyat yazmıyoruz.

Bekaret testi ücreti için bizi arayınız, bekaret raporunda ne yazar merak ediyorsanız whatsapp tan ulaşınız, bekaret raporunda neler yazar detaylı anlattık, bekaret kontrolü yaptıranlar kızlık zarının bozulup bozulmadığını öğrenirler, bekaret testi yapan hastaneler mahkeme emri ister, bekaret raporu örneği nedir detaylı bildiriyoruz, bakirelik testi için ne gerekli yazdık, evlilik için bekaret raporu artık uygulanmıyor.
.


Yorumlar

  1. Doktor bey size bişey sorucam ama lütfen net bi cevap verin bana ben 19 yaşındayım
    Bir hafta sonra nişanlım beni kızlık muayenesine götürücek, bakire değilim ve gerçeği gizliyorum söyleyemem kesinlikle bunu sonucunda hayatım tehlikeye giricek
    Doktora muayene esnasında söylesem durumu anlatsam nişanlıma bakire olduğumu söylermi gerçek sadece doktorla aramda gizli kalsın ama cevabı da muayene sonrasında doktor nişanlıma bakire olduğumu söylesin doktora bu ricamı söylesem kabul edermi lütfen gerçek bi bilgi verin bana lütfen

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bekaret testi devlet hastanesinde yapılır mı ?

Kızlık raporu nasıl alınır ?

Bekaret kontrolü yaptıranlar

Önemli yasal uyarı

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.