Bekaret raporunda ne yazar

Bekaret durumunuzu, bakire olup olmadığınızı kendinize, ailenize veya evlenmeyi planladığınız kişiye ispatlamak için kızlık zarı muayenesi yaptırarak bekaret raporu almak isteyebilirsiniz, peki isteğe bağlı böyle bir rapor alınabilir mi, bekaret raporunda ne yazar, bozulmuş kızlık zarınız varken bakire olarak yazdırabilirmisiniz, kızlık zarının ne zaman bozulduğu raporda yazar mı, kiminle cinsel ilişkiye girdiğiniz, kızlığınızı kimin bozduğu raporda belirtilir mi, evlilik başvurusu için bakaret raporu şart mıdır ? Gibi sorularınıza yanıt bulmak için ve kızlık zarı muayenesi fiyatlarını öğrenmek için yazımızı okuyunuz. Rakamsal fiyat yazmak kural dışıdır.

Bekaret Raporu

Bekaret raporunda ne yazacağına geri dönersek öncelikle isteğe bağlı kızlık zarı muayenesi yaptırabileceğiniz ama isteğe bağlı bekaret raporu alamayacağınızı belirtmek isterim, bakirelik detaylarınızın resmi bir rapor haline getirilip elinize verilmesi yasaktır, bunun için ancak bir mahkeme kararı gerekir. Diyelim tecavüz veya benzer bir dava sonucu bekaret muayenesi kararı verildi ve bekaret raporu aldınız, bu raporda neler yazacak dersiniz; öncelikle kızlık zarınızın bozulup bozulmadığı, bozulmuş ise saat kadranı üzerinde hangi yönlerde yırtıklar olduğu, kızlık zarı çeşidi ve yaklaşık olarak kızlık zarındaki yırtığın eskimi yoksa yenimi olduğu yazar. Bunların dışında kızlık zarınızın kim tarafınca bozulduğu anlaşılamaz.

Bekaret belgesi örneği resim 

Aramalarda çıkar, bekaret kontrolü yaptıranlar bunu rapor halinde alabilmek için mahkeme emri çıkartmaları gerekir, kızlık raporu nasıl alınır yukarıda anlattık, örnek kızlık raporu için WhatsApp tan yazın, evlilik için bekaret raporu gerekmez, bakirelik testi için ne gerekli ? 18 yaşını doldurmuş olmak gerekir, bekaret testi ücreti için arayın, bekaret raporu resmi olarak savcılık emri ile alınır.
.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bekaret testi devlet hastanesinde yapılır mı ?

Kızlık raporu nasıl alınır ?

Bekaret kontrolü yaptıranlar

Önemli yasal uyarı

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.